Терористи вночі потужно атакували бійців ООС на Донбасі і зазнали втрат

На Луганщині найбільш активні бойові дії тривали в районі населеного пункту Новотошківське.

Ілюстрація: politeka.net

Упродовж минулої доби російсько-окупаційні війська 32 рази порушили режим припинення вогню, з них 7 разів із застосуванням важкого озброєння - 120 та 82-мм мінометів, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр ООС.

10 червня противник вкотре, не дотримуючись Мінських домовленостей, намагався послабити оборону українських військових підрозділів на окремих напрямках.

На донецькому напрямку підрозділи Об’єднаних сил вели активну оборону в районі населеного пункту Опитне. На маріупольському напрямку бої відбувались поблизу населених пунктів Павлопіль, Водяне та Лебединське.

"Під час бойових дій троє наших захисників отримали поранення. Поранених невідкладно евакуйовано до шпиталю, їхньому життю нічого не загрожує", - повідомляють у штабі ОС. За даними розвідки, в результаті бойових дій 1 окупант знищений та 3 поранені.

Вночі поточної доби, 11 червня, в районі населеного пункту Новотошківське противник застосував заборонені міжнародними домовленостями 122-мм артилерійські системи, наражаючи на небезпеку мирних мешканців найближчих населених пунктів. Станом на 7.00 ранку втрат серед українських військовослужбовців немає.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...