Тільки не Трамп:"Я – останнє, що стоїть між вами і Апокаліпсисом" - Клінтон

Представниця Демократичної партії Хілларі Клінтон вважає, що перемога на виборах її суперника-республіканця Дональда Трампа для Америки та всього світу була б обтяжена “апокаліптичними” наслідками.

Хілларі Клінтон. Фото:http://espreso.tv/

Кандидат в президенти від правлячої Демократичної партії США Хілларі Клінтон вважає, що перемога на виборах її суперника-республіканця Дональда Трампа була б обтяжена “апокаліптичними” наслідками. Таку думку вона висловила в інтерв’ю журналу New York Times Magazine, зазначають Патріоти України.

“Як я зараз багатьом кажу, я – останнє, що стоїть між вами і Апокаліпсисом”, – заявила Клінтон.

Відповідно до публікації, багато співрозмовників Клінтон зі свого боку закликають її “не втрачати перемогу”. Про це ж говорив днями і колишній віце-президент США Альберт Гор, який вів передвиборну агітацію на користь Клінтон в штаті Флорида. На президентських виборах 2000 року Гор програв у Флориді з мінімальним відривом республіканцеві Джорджу Бушу-молодшому, який в підсумку і став новим головою держави.

Зараз, за сукупністю опитувань громадської думки, Клінтон лідирує в передвиборній боротьбі з Трампом з перевагою в 6,2 процентного пункту. На ринках політичних прогнозів її шанси на перемогу оцінюються в даний момент в співвідношенні 89% до 11%.

Останній показник став швидко зростати на її користь після того, як в кінці вересня навколо республіканця спалахнув новий скандал, пов’язаний з його вульгарними відгуками про стосунки з жінками.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...