Тільки Путіна не мацав, і то не факт: Екс-міс Фінляндії звинуватила Трампа в тому, що хапав її за сідниці

​Нінні Лааксонен стала 12-ю жінкою, яка звинуватила кандидата в президенти США у сексуальних домаганнях.

Нінні Лааксонен. Фото:www.setcelebs.com

Колишня Міс Фінляндії звинуватила кандидата в президенти США Дональда Трампа в тому, що він її мацав. Нінні Лааксонен розповіла газеті Ilta-Sanomat, що це сталося у 2006 році, коли вона представляла свою країну на конкурсі краси "Міс Всесвіт", передають Патріоти України з посиланням на Reuters.

За словами красуні, кандидат у президенти США схопив її ззаду перед виходом на телевізійне шоу в Нью-Йорку разом з іншими трьома суперницями та Дональдом Трампом. "Перед шоу нас фотографували біля будівлі телестудії. Трамп стояв поруч зі мною і він схопив мене за сідниці. Він дійсно схопив мене за дупу, я не думаю, що хто-небудь бачив це, але я здригнулася і подумала: "Що відбувається?", - розповіла Лааксонен газеті.

Як відомо, 22 жовтня Трамп, виступаючи перед виборцями у місті Геттісберг, штат Пенсільванія, заявив, що притягне до відповідальності всіх жінок, які звинуватили його в сексуальних домаганнях. Лааксонен стала 12-ю жінкою, що виступила з подібними звинуваченнями.

Ряд жінок раніше звинуватили Трампа напередодні виборів в домаганнях, які, за їхніми словами, мали місце протягом низки десятиліть. Крім того, було оприлюднено відео 11-річної давнини, на якому Трамп хвалився тим, що може хапати жінок руками за інтимні місця, оскільки він "зірка".

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...

"Я ніколи не жалкую про минуле": Буданов пояснив свою заяву про ЗСУ в Криму

вівторок, 23 квітень 2024, 8:24

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що на нього планують черговий замах в інтересах росіян, передають Патріоти України. Пряма мова: Там вони зараз планують дещо (замах - ред.), але, як і минулі рази, все в них не вийде... ...