Тільки згадка: Трамп розповів, що розізлило Путіна під час саміту в Хельсінкі

Главу РФ Володимира Путіна дратує навіть розмова на тему російського втручання у вибори президента США. Про це в інтерв'ю Fox News заявив президент США Дональд Трамп за підсумками двостороннього саміту у Гельсінкі, який відбувся 16 червня, повідомляють Патріоти України.

За його словами, глава Кремля ознайомився з "російським досьє", яке було складене організацією Fusion GPS на замовлення суперниці Трампа на виборах Хілларі Клінтон.

"Він чудово знає, чим є ця доповідь. Він її бачив. Його злить, коли він бачить подібне. І цікаво поглянути на те, що відбувається з усією цією ситуацією. Він її зрозумів. Не знаю, чи змогли ви це розгледіти, але його дратувала навіть розмова на цю тему", - заявив президент США.

Трамп зазначив, що, тим не менш, Путін "готовий зайнятися" росіянами, яких Мін'юст США звинуватив у втручанні в американські вибори. "Про екстрадицію не йдеться. Але він готовий прийняти людей Роберта Мюллера (спецпрокурора США, який веде розслідування з питання втручання РФ - ред.) у себе, і провести велике розслідування, дозволити їм працювати з російськими слідчими", - пояснив він.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...