"Это провокации Украины!": У відомстві Лаврова висловилися проти виведення російських військ з Придністров'я

Заступник глави МЗС РФ Карасін вважає, що російські військові потрібні у невизнаному Придністров'ї, однак невідомо, на підставі яких міжнародних домовленостей.

Ілюстрація:http://tass.ru/

У Росії вважають виведення російських військ з невизнаного Придністров'я "провокаційною справою України". Про це заявив заступник глави МЗС Росії Григорій Карасін, передають Патріоти України з посиланням на ТАСС.

"Це провокаційна витівка, українська сторона не правомочна приймати такі рішення", - переконаний пособник Лаврова. Також Карасін вважає, що російські військові перебувають у невизнаному Придністров'ї на підставі невідомо яких міжнародних домовленостей.

Як повідомлялося раніше, 6 листопада низка молдавських ЗМІ повідомила про те, що Україна готова надати "зелений коридор" для виведення російського контингенту і озброєння з населеного пункту Кобань, розташованого на території невизнаного Придністров'я.

Міністр оборони України Степан Полторак зазначив, що Україна підтримує прагнення молдавського народу щодо виведення з території країни російської військової бази.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...