Той, що не зміг зберегти СРСР про того, хто добиває огризок "Імперії Зла": "Веселья у него много. И пьянствует, и летает, и плавает", - Горбачов про неподобства та страхи Путіна

Володимир Володимирович тричі надурив Михайла Сергійовича, і "ковтає язика" при випадковій зустрічі

Горбачов розповів про головне страху Путіна: “Як у житі”

Останній голова СРСР розповів, про дивну поведінку Путіна і чого дійсно боїться Президент РФ, зазначають Патріоти України. Зокрема, Володимир Путін багато веселиться, вважає колишній президент СРСР Михайло Горбачов:

“Веселья у него много. И пьянствует, и танцует, и летает, и плавает, черт, ну все что можно делает. Вот только в космос боится. Тогда же все будут писать: “Владимир Владимирович, не возвращайтесь, сделайте одолжение народу!” – зазначив президент СРСР.

“Идем мы из этих шатров, которые в Кремле расположены, где отмечали День России. Переходим по дороге в Кремлевский дворец. И вдруг я смотрю: что-то мои сопровождающие задергались, остановились.

"Что такое?” – “Путин идет”. – “Ну и что?! И что из этого, ребят? Да вы что, – говорю, – а ну пошли!” И пошел навстречу прямо, как, знаешь, во ржи, бывает, на дорожке встречаешься – и не обойдешь. Поздоровались. Я говорю: “Давно не виделись”. Он: “Жу-жу-жу”, – он сейчас многое мурчит", – додав екс-президент СРСР.

За словами Горбачова, він нагадав Путіну, що той тричі призначав йому зустріч, але вона так і не відбулася: "После этого я сделал вывод, что я напрашиваться не буду. И после этого – все", – заявив він.

Нагадаємо, Горбачов керував Радянським Союзом з 1985 року по 1991 рік. Путін вперше був обраний президентом РФ в 2000 році.


Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...