Той, що розписався у знищенні "Імперії Зла": Помер 41-й президент США

Герой Другої світової війни, який був керував США під час розпаду СРСР помер на 95 році життя

Сумну повідомив його син, 43-й президент США Джордж Вокер Буш, зазначають Патріоти України. Буш-старший був президентом США у 1989-1993 роках.

"Герой Другої світової війни, який був президентом США під час розпаду СРСР та в останні місяці "холодної війни", помер у п'ятницю", - пише Bloomberg з посиланням на речника сім'ї Буша Джим МакГрат.

"Син сенатора і батько президента Буша був людиною з прекрасним резюме, який мав успішну політичну кар'єру: від конгресмена до посла США в ООН, від голови республіканської партії до посла в Китаї, від директора ЦРУ до віце-президента у адміністрації Рейгана", - йдеться у матеріалі.

Як зазначає The Washington Post, Джордж Буш-старший був останнім ветераном другої світової війни, який служив президентом США. "Його смерть ознаменувала завершення цілої епохи", - констатує видання.

Протягом останніх років у Буша-старшого діагностували хворобу Паркінсона, яка вразила судини.

У 2018 році екс-президента двічі госпіталізовували - у квітні він потрапив до лікарні з інфекційним захворюванням, у травні - через низький тиск. Його дружина Барбара померла у квітні.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...