Торги скінчилися? Суд ухвалив нове рішення у справі Труханова

НАБУ підозрює Труханова, Вугельмана, директора департаменту комунальної власності, а також голову постійної комісії з питань комунальної власності Одеської міської ради у привласненні майна за схемою, яка заподіяла державі збитки на суму 185 млн грн.

Фото: ЗМІ

Солом'янський районний суд міста Києва заарештував майно мера Одеси Геннадія Труханова. Про це заявила суддя-спікер Солом'янського суду Марія Зелінська, повідомляють Патріоти України.

Вона зазначила, що до суду надходили відповідні клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури і НАБУ щодо арешту майна Геннадія Труханова та його заступника Павла Вугельмана.

Щодо Вугельмана Зелінська заявила, що судове засідання проходило в закритому режимі, тому "інформація про розгляд та результати не може бути надана судом".

У 2016 році Одеська міська рада придбала приміщення колишнього заводу "Краян", як заявляє слідство, переплативши більш ніж в два рази.

Труханова та Вугельмана затримали в аеропорту "Бориспіль" 14 лютого. 15 лютого суд відпустив їх на поруки: за Труханового поручився нардеп від БПП Дмитро Голубов, а за Вугельмана – нардепи Олександр Пресман і Юрій Мірошниченко.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....