"Торги" тривають: Трамп може змусити Путіна піти з Донбасу, - Тимчук

Після переговорів з президентом США Дональдом Трампом глава РФ Володимир Путін може значно послабити російську присутність на Донбасі. Таку думку висловив координатор "Інформаційного опору", нардеп від "Народного фронту" Дмитро Тимчук, повідомляють Патріоти України.

"З огляду на, як Трамп хвацько повівся у вирішенні питання з КНДР при тому градусі напруженості, який був у відносинах США-Північна Корея протягом багатьох років, а вже сьогодні КНДР готова до кроків, які ще вчора здавалися неможливими в плані ядерного роззброєння, то я не виключаю, що і в спілкуванні з Путіним можуть бути моменти, які вплинуть на рішення Кремля в плані поведінки на Донбасі", - вважає експерт.

При цьому він відзначає, що поки складно припустити, що саме Трамп запропонує Путіну, чи буде він його шантажувати. "Тобто які можуть бути умови торгу. Тому теоретично можна допустити, що Путін після зустрічі з Трампом може сильно послабити свою присутність в Україні", - додав Тимчук.

Джерело: Апостроф

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...