"ТрамНеНаш": Соцопитування показало різке падіння любові росіян до президента США

Більшість жителів Росії (63%) як і раніше вважають американо-російську війну неможливою або вкрай малоймовірною, але близько третини росіян (30%) вважає, що вона вже йде чи можлива в майбутньому (14%).

Дональд Трамп. Фото: dostyp.com.ua

Жителі Росії стали значно гірше ставитися до американського президента Дональда Трампа після того, як США завдали удару по Сирії. Про це свідчать дані соцопитування ВЦВГД, повідомляють Патріоти України.

Кількість росіян, які негативно ставиться до Трампу, з березня зросла з 7% до 39%. При цьому частка тих, хто оцінює президента США позитивно, скоротилася з 38% до 13%. Більшість респондентів відчувають по відношенню до Трампу недовіру (31%), розчарування (19%) або байдужість (29%). Порівняно з минулим місяцем, повагу, симпатію і надію жителі РФ відчувають до нього набагато рідше.

Згідно з соцопитуванням, росіяни вважають, що відносини США і РФ значно погіршилися: "якщо в березні відповідний індекс дорівнював -45 п., то в квітні -68 п.", зазначає ВЦВГД. 42% респондентів вважають відносини Росії і США напруженими, 28% - прохолодними, 12% - ворожими.

Більшість жителів Росії (63%) як і раніше вважають американо-російську війну неможливою або вкрай малоймовірною, але близько третини росіян (30%) вважає, що вона вже йде чи можлива в майбутньому (14%).

Готує наступника? Кадиров призначив свого 16-річного сина куратором школи спецназу в Чечні

понеділок, 29 квітень 2024, 17:56

Голова російського регіону Чечні Рамзан Кадиров призначив свого 16-річного сина Адама куратором Російського університету спецназу (РУС) імені Володимира Путіна у Гудермесі. Про це він написав ввечері 28 квітня у своєму телеграмі, передають Патріоти Укр...

Запорука успіху: Зеленський назвав три пункти, від яких залежить потужність армії

понеділок, 29 квітень 2024, 17:48

Наразі є три головних пункти від яких залежать потужність Сил оборони, перехоплення ініціативи над ворогом, а також розгортання наступальних дій, передають Патріоти України. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна з посиланням на президента Володими...