"Трамп любить Росію і росіян": Філіп Кіркоров похизувався дружбою з кандидатом-республіканцем

Кіркоров очікує, що президентом США стане Дональд Трамп.

Кіркоров знайомий з Дональдом Трампом з 1994 року. Фото: chuna-siti.ru.

Російський співак Філіп Кіркоров підтримав кандидата в президенти США від республіканців Дональда Трампа, нагадавши про довгі роки дружби з ним. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на британську службу ВВС.

«Трамп частий гість в Росії, він любить Росію і росіян. Якщо Трамп стане президентом, відносини між двома країнами стануть набагато тіснішими. І я сподіваюся на це. Тому що ми дві великі країни, дві великих нації. Ми повинні бути друзями», - впевнений Кіркоров.

У розмові з журналістом каналу ВВС Кіркоров повідомив, що знайомий з Трампом вже більше 20 років. Американський бізнесмен в 1994 році запросив російського співака разом з його екс-дружиною Аллою Пугачовою виступити в розважальному центрі «Тадж-Махал» в Атлантік-сіті.

Перетворили на брухт: Українські захисники знищили самохідну артустановку РФ та показали ефектне відео

вівторок, 7 травень 2024, 18:30

Сухопутні війська України знищили російську самохідну артустановку. Відповідне відео українські захисники опублікували в мережі, передають Патріоти України. Зазначається, що на відео показано роботу 45-ї окремої артилерійської бригади Збройних Сил Укра...

"Справа не в тому,....": Туск заявив, за якої умови Путін не напав би на Україну

вівторок, 7 травень 2024, 17:49

Повномасштабного вторгнення агресорки Росії до України можна було б уникнути, якби європейські держави заздалегідь краще підготувалися. Тож сьогодні Європейському Союзу необхідно докласти власних зусиль, аби стати безпечним континентом. Про це заявив п...