Трамп отримав неприємний удар перед виборами до Конгресу: Ідентифіковано та затримано підозрюваного у розсилці вибухівки видним демократам США

Підозрюваний мав проблеми із законом і є «пекельним» прихильником теперішнього президента США, що може відвернути частину виборців від Республіканської партії на листопадових виборах до Конгресу.

Чоловіка, якого заарештували за підозрою у розсиланні пакетів з вибухівкою критикам президента США Дональда Трампа, звуть Сезар Сайок-молодший, йому 56 років. Про це повідомляє американський телеканал NBC, зазначають Патріоти України.

Сайок - зареєстрований член Республіканської партії, його білий фургон, наразі затриманий правоохоронцями, обклеєний фотографіями Дональда Трампа. Підозрюваний народився у Нью-Йорку, у дитинстві переїхав до Флориди.

Сайок має кримінальне минуле. 2002 року він був звинувачений у "погрозі бомбою", за що отримав один рік випробувального терміну, пише USA Today.

Окрім того, Сайок двічі був заарештований - у 1992 і 2014 роках. В останній раз - за крадіжку. Він намагався винести із супермаркету кошик з продуктами на суму 239 доларів.

Сезар Сайок-молодший також мав проблеми із грошима. У 2012 році він подав документи на визнання його банкрутом. Сайок на той час жив з матір'ю і був винен банкам 20 тисяч доларів при річному прибутку у 7,5 тисяч доларів. Протягом 2009-2010 років він отримував допомогу з безробіття. У 2009 році у нього відібрали будинок у Форт-Лодердейлі, курортному містечку у Флориді.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...