За гроші Путіна? Трамп пропонував Макрону вивести Францію з ЄС, - The Washington Post

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп пропонував Еммануелю Макрону вивести Францію зі складу Євросоюзу. Про це пише The Washington Post з посиланням на європейських чиновників, повідомляють Патріоти України.

У квітні 2018 року Дональд Трамп мав приватну зустріч з Макроном у Білому домі. Під час зустрічі вони обговорювали питаня торгівлі.

За словами джерел видання, Трамп запитав Макрона: "чому б вам не покинути ЄС?". Крім того, повідомляється, що Трамп заявив, що якщо Франція вийде з ЄС, він запропонує Макрону двосторонню торговельну угоду з кращими умовами, ніж ЄС отримує від США. Як зазначає видання, Білий дім відмовився від коментарів.

Відповідав за забезпечення бійців на фронті: З Міноборони звільнили топ-чиновника

вівторок, 23 квітень 2024, 21:15

23 квітня Кабінет міністрів звільнив заступника голови Міністерства оборони Віталія Половенка. Його лише взимку призначили на цю посаду. Про це повідомив пресцентр уряду, передають Патріоти України. У Кабміні не вказали причину його звільнення. Серед з...

Україна може запустити виробництво Patriot: Посол Маркарова зробила гучну заяву

вівторок, 23 квітень 2024, 20:44

Перенесення виробництва Patriot в Україну є цілком реальним і переговори щодо цього вже ведуться. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Така задача у нас стоїть і від презид...