Трамп радо повідомив: Хто замінить легендарного "скаженого пса" Меттіса на посаді міністра оборони США

Американський бізнесмен та вчений-технар замінить на посаді міністра оборони легендарного у США вояку

З 1 січня 2019 Патрік Шанахан стане виконуючим обов'язки міністра оборони США, замінивши на цій посаді Джеймса Меттіса. Про це президент США Дональд Трамп повідомив на свій сторінці в Twitter, зазначають Патріоти України. Так, американський лідер прогназовано назвав Шанахана дуже талановитим і висловив впевненість, що він буде "чудовим" на цій посаді.

"Я радий оголосити, що з 1 січня 2019 року наш дуже талановитий заступник міністра оборони Патрік Шанахан вступить на посаду виконуючого обов'язки міністра оборони. У Патріка довгий список досягнень, коли він був заступником... Він буде чудовий!" - написав Трамп.

Нагадаємо, незабаром після рішення Трампа про виведення американських військ з Сирії про відставку заявив міністр оборони США Джеймс Меттіс. За деякими даними, таке рішення він прийняв через незгоду з рішенням по Сирії та слабкої політики щодо Кремля.

У ворога великі проблеми: Російська ППО все частіше збиває свою авіацію в окупованому Криму

четвер, 18 квітень 2024, 8:56

Російські окупанти дедалі частіше почали збивати власні повітряні судна над тимчасово окупованим Кримом. Причиною "дружнього вогню" російської ППО стала наростаюча напруга через постійні атаки України по російських військових об'єктах на півострові, п...

Ще один фронт російсько-української війни: Буданов визнав, що ГУР воює в Африці - ЗМІ

четвер, 18 квітень 2024, 8:15

Частина бійців ГУР може воювати в Африці проти найманців ПВК Вагнер. Про це у середу, 17 квітня, повідомляє Washington Post з посиланням на керівника української розвідки Кирила Буданова. . "Ми проводимо такі операції, спрямовані на зниження російськ...