Трамп відмовився від "Звіра" Обами (фото)

​Для нового глави Америки випустять 12 персональних автомобілів Cadillac № 1 вартістю $1-1,5 млн. для поїздок як всередині країни, так і за її межами.

Дональд Трамп. Фото: bustle.com.

Дональд Трамп, який переміг на президентських виборах в США, отримає персональні лімузини. Для нового глави Америки випустять 12 ідентичних автомобілів для поїздок як всередині країни, так і за її межами, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Ціна одного такого лімузина Cadillac № 1 складе $1-1,5 млн. З технічного боку автомобілі будуть істотно відрізняться від машини Обами, яку прозвали в народі "Звіром".

Нинішні лімузини Барака Обами обшиті спеціальними броньованими листами, які можуть витримати пряме попадання гранатомета, а також оснащені помповими рушницями, гарматами, що стріляють сльозогінним газом, а також пакетами з кров'ю відповідної групи, якщо знадобиться термінове переливання.

"Справа не в тому,....": Туск заявив, за якої умови Путін не напав би на Україну

вівторок, 7 травень 2024, 17:49

Повномасштабного вторгнення агресорки Росії до України можна було б уникнути, якби європейські держави заздалегідь краще підготувалися. Тож сьогодні Європейському Союзу необхідно докласти власних зусиль, аби стати безпечним континентом. Про це заявив п...

"Мені дуже тяжко вирватися": Віталій Кличко розповів, де зараз живуть його діти, яких він не бачив понад два роки

вівторок, 7 травень 2024, 17:30

Мер Києва, а у минулому боксер, Віталій Кличко зізнався, що востаннє бачив своїх дітей ще до початку повномасштабної війни. Подробицями особистого життя Кличко поділився у випуску "Тур Зірками" на "Люкс ФМ", передають Патріоти України. Зокрема, Віталій...