Трамп знову захищав Росію, Клінтон вказала на його неспроможність: Президентські дебати в США, добірка найкращих моментів (відео)

Більш переконливою на минулих дебатах між кандидатами на пост президента Сполучених Штатів виявилася Хілларі Клінтон

Видання The Washington Post зробило добірку ключових моментів з перших президентських дебатів 2016 року, між Хілларі Клінтон і Дональдом Трампом, які відбулися 26 вересня на каналі NBC, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Нескучные новости».

Зокрема, кандидати розкритикували економічну програму один одного. Хілларі Клінтон звернула увагу, що пропозиції Трампа щодо економіки призведуть до її обвалу. Трамп заявив, в свою чергу, що необхідно зупинити крадіжку американських робочих місць мігрантами.

Також кандидати виступили з традиційними особистими нападками. Клінтон поцікавилася, чому Трамп приховує розмір сплачених податків. Можливо, він не такий багатий, як хоче здаватися. Натомість республіканець парирував, що розкриє інформацію, якщо Клінтон продемонструє всю електронну пошту, яку вона висилала з приватного поштової скриньки.

Також кандидати обмінялися нападками щодо політики стосовно нацменшин, кібербезпеки. Зокрема, Трамп заявив, що немає ніяких доказів, що це Росія займається зломом поштових скриньок чиновників США, як це стверджує Клінтон. «Це може бути Китай, це може бути хто завгодно», – заявив республіканець.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...