ТрампНаш? Ні - наш: Клімкін у захваті від того, як Трамп поводився у розмові з Порошенком

​Міністр закордонних справ України назвав "класною" телефонну розмову між президентом США Дональдом Трампом та президентом України Петром Порошенком.

Міністр зазначив, що був присутній під час цього спілкування глав держав. Про це Павло Клімкін сказав в ефірі ICTV у понеділок ввечері, повідомляють Патріоти України.

"Ця розмова була класною за тональністю, атмосферою. Так, як розуміють один одного президенти, мені важливо", - заявив Клімкін, додавши, що розмова була змістовною.

За словами високопосадовця, Трамп ставив "дуже чіткі запитання": що відбувається, чому саме зараз, в якому обсязі, який вплив це має. "Глибина цих запитань і бажання зрозуміти, що реально відбувається, і допомогти, для мене були дуже хорошою ознакою", - додав міністр.

Як відомо, телефонна розмова Трампа та Порошенка відбулася 4 лютого.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...