"Трасса во многих местах откровенно опасна": На підступах до Кримського мосту виникла нова проблема (фото)

Окупаційній владі наплювати на те, що "Тавриду" неможливо перетнути без загрози для життя.
Траса "Таврида". Фото: РБК.

Запуск траси "Таврида", яка поєднала Керченський міст і Севастополь в окупованому Криму був передчасним, що призвело до безлічі проблем на дорозі. Про це в Facebook написав затятий фанат анексії півострова блогер Олександр Горний, передають Патріоти України.

"Запуск раніше її готовності – це ложка дьогтю, а для деяких – це життя. Я їздив трасою кілька разів, вночі вона в багатьох місцях просто небезпечна. А ось перетин її з низкою доріг – це повний треш", – поділився він особистими враженнями.

За словами Горного, окупаційній владі наплювати на те, що трасу неможливо перетнути без загрози для життя. "Може її треба було спокійно доробити, нанести розмітку, поставити заправки, повісити знаки і покажчики і в кінці квітня запустити?" – задався він питанням.

Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...