"Треба поділити море навпіл": Савченко озвучила "геніальний спосіб" вирішити "суперечку'' з Росією

Одіозний політик заявила, нібито Україна і Росія повинні "промаркувати кордон" і тільки тоді ситуація стабілізується.
Надія Савченко. Фото: РБК.

Народний депутат Надія Савченко, яка звинувачується в організації держперевороту, заявила про необхідність "поділити" Азовське море між Україною і Росією. Таку заяву політик зробила в ефірі NewsOne, передають Патріоти України.

За словами Савченко, українські моряки, що потрапили у полон у результаті агресії Росії на Азовському морі, зможуть вийти на свободу не раніше, ніж вирішиться територіальна суперечка. "Але я думаю, що в світовій політиці зараз менше схильності допомогти Україні швидко вирішити це питання дієвими методами, зокрема санкціями або конкретним тиском. Хлопці потрапили. Сподіваюся потрапили не на п'ять років, але до того, поки не вирішиться ситуація саме з правовим полем Керченської протоки і відкритих вод", — пояснила нардеп.

Савченко наголосила, Україна і Росія повинні поділити кордон і тільки тоді ситуація стабілізується. "Потрібно поділити море, яке є одним на двох. Потрібно ділити і маркувати кордон. Не хоче цього робити Росія, повинна зробити Україна. Ось про це треба говорити на міжнародному рівні", — сказала нардеп. Правда, як це зробити, з огляду на складну ситуацію на Донбасі і в окупованому Криму нардеп не розповіла.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...