Тремтіть, окупанти! У ЗСУ розповіли про просування в районі Петрівського (карта)

Українські військові відкинули окупантів південніше Докучаєвська, погіршивши його позиції як в самому напів оточеному місті, так і на всьому напрямку вцілому.

Ілюстрація: rbc.ua

У 93-й бригаді ЗСУ розповіли про просування в районі села Петрівське, Волноваського району на Донеччині, зазначаючи, що бійці бригади зайняли позиції південніше, в районі Миколаївка-Докучаєвськ, повідомляють Патріоти України.

Так, українські війська в цьому районі ще раніше взяли чергову лісопосадку, зайнявши шматок сірої зони від Вікторівки до Петрівського.

"Просування наших сил (а конкретно 93-ї ОМБр) на цьому напрямку все-таки є, але південніше, в районі Миколаївка-Докучаєвськ. Про це свідчить, наприклад, не так давно викладений ролик ураження опорного пункту бойовиків. За геотегами він цілком прив'язується до конкретних населених пунктів і лінії зіткнення", - йдеться у повідомлені.

Також бригада оприлюднила карту лінії протистояння, зазначаючи, що на ній "добре видно, що, очевидно, сіра зона перед цим опорним пунктом противника вже в наших руках, що може свідчити про просування на ще одній ділянці фронту".

"Повертаючись до Петрівського, варто сказати, що згідно вже давнім планам ОБСЄ, цей населений пункт був одним з районів розведення сторін", - нагадує 93 бригада.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...