Тремтіть, окупанти! Україна випробувала потужну зброю (фото)

У Херсонській області, на полігоні "Ягорлик" пройшли стрільби зенітних ракетних комплексів С-125, "Куб", "Рокач" та "Тор" на полігоні "Ягорлик", повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу РНБО.

«Під час стрільб були успішно відпрацьовані завдання щодо знищення повітряних, надводних і наземних цілей», – заявив після стрільб секретар РНБО Олександр Турчинов, додавши, що глибока модернізація комплексів дозволила значно розширити їх бойові можливості та ефективність бойового застосування в складних умовах радіоелектронної та завадової обстановки по всіх класах цілей.

За словами Турчинова, за результатами стрільб підтвердилися «заявлені виробниками тактико-технічні характеристики цих комплексів».

«Оборонним бюджетом на 2019 рік заплановано подальше нарощування ракетного потенціалу країни, посилення протиповітряної оборони та захисту Чорноморського і Азовського узбережжя нашої країни», – резюмував секретар СНБО.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...