Тремтіть, скрепи: Американці показали, чим замінять легендарні "Абрамси"

M1A2C - це остання на даний момент модель знаменитого танка, яку випускатимуть серійно.

У США представили новий танк. Фото: National Interest.

Збройні сили США презентували новий M1A2C Abrams нового покоління. Цей танк оснащений оновленою активною та пасивною бронею яка захищатиме екіпаж від ворога, повідомляють Патріоти України із посиланням на National Interest.

Перші знімки M1A2C продемонстрували в Аризоні, на полігоні Юма. Танку посилили башту та покращили систему активного захисту Trophy. Ця система виявляє ворожий снаряд ще в польоті та знищує його.

M1A2C - це остання на даний момент модель знаменитого танка, яку випускатимуть серійно. Для цього Конгрес виділив 1,5 млрд дол.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу, - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...