Тремтіть, скрепи: Ізраїльтяни показали, як будуть знищувати С-400 новим видом зброї (відео)

Вперше компанія IAI показала лінійку дронів- «камікадзе» в лютому 2016 року на міжнародній виставці авіакосмічної промисловості Singapore Airshow 2016.

Ізраїльтяни показали, як будуть знищувати С-400 новим видом зброї. Для цього передбачається використовувати малопомітний дрон-камікадзе, передають Патріоти України.

Прес-служба компанії Israel Aerospace Industries (IAI) розмістила в Мережі промо-ролик, що розповідає про новий «Дрон-камікадзе» Mini Harpy. За заявою розробників, новий «одноразовий» безпілотник призначений для боротьби з різною ворожою технікою. У розміщеному ролику на роль мішені для безпілотника обрана мобільна РЛС, майже один-в-один схожа на 96Л6Е на шасі МЗКТ-7930, який використовується в російських ракетних комплексах С-300 і С-400. Чи говорить це про те, що новий дрон «заточений» на знищення саме радіолокаційних станцій, не відомо.

На даний момент відомостей про новий безпілотник не багато. У компанії зазначають, що Mini Harpy важить 45 кг, може перебувати в повітрі до двох годин і підтримувати зв'язок з оператором на відстані до ста кілометрів. Вага бойової частини дрона становить 8 кг. Розроблений на базі боєприпасів Harop і Harpy. Вперше компанія IAI показала лінійку дронів- «камікадзе» в лютому 2016 року на міжнародній виставці авіакосмічної промисловості Singapore Airshow 2016.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...