Тремтіть, скрепи! Українська крилата ракета влучила у ціль на відстані 280 км

Збройні сили України успішно випробували вітчизняну протикорабельну крилату ракету "Нептун". Про це заявив президент України Петро Порошенко, виступаючи на Донеччині, повідомляють Патріоти України.

"За моїм дорученням були успішно проведені випробування вітчизняної протикорабельної крилатої ракети "Нептун". Можу вже зараз повідомити, що ціль була вражена на відстані 280 кілометрів", - зазначив президент.

Крім того, відпрацювали системи берегової охорони модернізованого ракетного комплексу. До кінця грудня 2018-го очікують укладення контракту для створення потужностей із виробництва крилатої ракети "Нептун".

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...