Тремтіть, скрепи! Українські десантники отримають потужну зброю та "Джавеліни": Названо дату

Десантно-штурмові війська у 2019 році будуть укомлектовані новою потужною зброєю, зокрема бронетранспортерами та протитанковими ракетними комплексами, серед яких і "Джавеліни". Про це заявив президент Петро Порошенко на зустрічі з особовим складом підрозділів Десантно-штурмових військ ЗСУ на Житомирщині, повідомляють Патріоти України.

"Воїни-десантники поступово отримують нові і модернізовані зразки озброєнь, військової техніки та сучасні засоби зв'язку, які дозволяють виконувати бойові завдання будь-якої складності. За останні роки на озброєння Десантно-штурмових військ передано близько 150 зразків новітніх озброєнь та військової техніки", – розповів він.

За словами глави держави, десантники отримали БТР-3ДА, протитанкові ракетні комплекси "Стугна", "Корсар" та були забезпечені новітніми засобами зв’язку.

Президент додав, що в рамках матеріально-технічної допомоги від іноземних партнерів України надійшло близько 40 одиниць броньованих санітарних автомобілів типу Hummer.

Наступного року будуть продовжені роботи з укомплектування підрозділів Десантно-штурмових військ бронетранспортерами – не тільки "трійками", а й "четвірками" і найкращими іноземними зразками, вантажними та спеціальними автомобілями, командно-штабними машинами "Світязь", протитанковими ракетними комплексами, в тому числі й "Джавелінами", – пообіцяв Порошенко.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

"У Кремлі зараз траур": Росія не здатна виготовляти нові Ту-22М3, - ГУР Міноборони

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:02

Для Росії виготовлення нових бомбардувальників Ту-22М3 на сьогодні є фактично неможливим. Про це представник ГУР МО Андрій Юсов сказав у ефірі телемарафону, передають Патріоти України. За його словами, в ГУР є інформація про ситуацію з такими бортами у...