"Третій рейх"? Відомий журналіст розповів про нацистські симпатії політиків у ЄС (відео)

"Каменем зіткнення" в Європейському союзі стало питання біженців.

Ілюстрація: travelask.ru

У ХДС, партії Меркель, є "сестринська" баварська партія ХСС. Це автономне баварське відділення загальнонімецької ХДС. Командир баварців Хорст Зеехофер зараз працює міністром внутрішніх справ. Одна з головних його турбот - це біженці. Він запропонував Меркель не пускати в країну тих, хто їде туди нелегально. А тих, хто вже перебуває там без документів, поступово депортувати додому. Про це у своєму блозі розповів Іван Яковина, повідомляють Патріоти України.

"Меркель категорично проти. Вона має намір інтегрувати нелегалів в німецьке суспільство, зробити їх типу німцями і не карати за незаконне проникнення в країну. Щоб просувати цю ідею, вона навіть зібрала в Берліні так званий "інтеграційний саміт" для пошуку загальноєвропейського рішення міграційного кризи", - зазначив Яковина.

За його словами організація "Вісь", яку хоче створити Зеехофер, буде зайнята масовими депортаціями мігрантів. "Це, знаєте, досить цікавий союз. Німеччина, Австрія та Італія - це майже Третій Рейх виходить. До речі, німецька письменниця турецького проісхожденяі Муравлик Отаман вже звинуватила Зеехофера в нацистських симпатіях. Він це звинувачення категорично відкинув, але і від планів своїх відступати не має наміру", - розповів журналіст.

Також він запевнив, що перешкодити їх реалізації може тільки одна людина - Ангела Меркель. Але їй для цього буде потрібно дуже велика сміливість. "Якщо вона торпедує всю цю затію Зеехофера, то він майже напевно вийде з коаліції разом зі своєю партією. А це означатиме нові вибори в Німеччині, майже неминучу поразку помірних правих і лівих партій і прихід до влади там радикалів", - додав журналіст.

На Харківщині судитимуть кримінального авторитета, який укупі з росіянами пограбував ексмера Добкіна (фото)

вівторок, 30 квітень 2024, 19:15

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо кримінального авторитета з Вовчанська Дмитра Чигринова на прізвисько "Чиж", чотирьох російських військових та трьох жителів Вовчанська, які під час окупації грабували й к...

Прогавили стратегічну локацію: Росіяни безуспішно штурмують нещодавно звільнений острів Нестрига у дельті Дніпра - ЗСУ

вівторок, 30 квітень 2024, 19:07

Російські загарбники безуспішно штурмують острів Нестрига, над яким нещодавно встановили контроль українські захисники, а також продовжують атаки на село Кринки на лівому березі Дніпра в Херсонській області. Про це у вівторок, 30 квітня, в ефірі телема...