Труханов зі своїми подільниками - банда вбивць та гвалтівників з 90-х, які тепер допомагають Л/ДНР - Саакашвілі

Екс-голова Одещини наголосив, що президент і прем'єр також знають про це.

Міхеїл Саакашвілі. Фоnо:LB.ua

Колишній голова Одеської обласної адміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив про те, що чинний мер Одеси Геннадій Труханов є головним корупціонером Одеси, тоді як його оточення причетне до фінансування терористичних організацій "ДНР" та "ЛНР". Про це він заявив в ефірі телеканалу 112 Україна, передають Патріоти України.

Саакашвілі сказав про те, що Труханов та його подільники - Олександр Ангерт і Олексадр Жуков, є бандитами ще з 90-х років, вони вбивці і гвалтівники, які мають судимості за свої дії.

В даний момент всі потоки в Одесі перебувають під їх контролем, в тому числі і "Євротермінал". Дана трійка має зв'язок з російським олігархом Третьяковим. Разом вони фінансують терористів "ДНР" та "ЛНР" через "Євротермінал".

"І це не мої слова - це лист СБУ, який я, як губернатор, отримав в лютому 2016 року ... Такого ж листа отримав президент, прем'єр, всі вони знають про це", - каже політик.

Крім того, Саакашвілі підкреслив, що він готовий посадити всіх топ-менеджерів, а також Ігоря Коломойського. Дісталося і "куму Порошенка" Гладковському, який, за словами колишнього голови Одеської ОДА, просто "вбив" військовий сектор України.

Також Саакашвілі підкреслив, що імпічменту Порошенка він домагатися не буде, український грузин намір домогтися від президента позачергових виборів в Раду, щоб привести нових людей і змінити уряд.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

"На жаль, це єдина втішна інформація": Загибель 6-річного хлопчика після удару росіян по Дніпропетровщині не підтвердилася

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:14

Внаслідок удару РФ по Синельниковому Дніпропетровської області у п’ятницю, 19 квітня, загинуло шестеро людей, серед яких двоє - діти. Раніше повідомлялося про загибель 6-річного хлопчика, але ця інформація не підтвердилася. Про це написав начальник Дні...