"Три речі": В Україні розповіли, чого найбільше боїться Путін

Україна і Євросоюз повинні продовжувати співпрацювати в напрямку, який лякає Росію і свідчить про безуспішність її агресії. Про це президент України Петро Порошенко заявив на спільній прес-конференції із віце-президентом Єврокомісії Валдісом Домбровскісом у Брюсселі (Бельгія), йдеться у його Twitter, повідомляють Патріоти України.

"Росія боїться трьох речей: по-перше, нашої єдності і солідарності. По-друге, вона ненавидить міжнародну присутність в Україні - на Донбасі, у Криму або Азовському морі. По-третє, Путін ненавидить європейський успіх України", - зазначив він.

Під час розмови із віце-президентом Європейської комісії розглядалося також символічне шефство окремих країн ЄС над населеними пунктами Донбасу.

"Обговорили конкретні напрямки роботи у рамках пакету підтримки Приазов'я. Зокрема, відновлення мікрорайону Східний, який потрапив під обстріл у 2015 році. Станції водоочищення на Донбасі, відновлення доріг та електрифікація залізничного сполучення", - додав Порошенко.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...