Тримати двері відкритими: Дуда розповів, якою має бути політика НАТО щодо України

Завдання НАТО - захищати країни, які потерпають від порушень міжнародного права, наголосив президент Польщі.

Анджей Дуда. Фото:telegraf.com.ua

НАТО має дотримуватися політики "відкритих дверей" для таких стратегічно важливих країн, як Україна. Про це заявив президент Польщі Анджей Дуда, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters.

"НАТО має дотримуватися політики відкритих дверей, особливо коли це стосується стратегічних країн відповідно до їхнього характеру та знаходження", - сказав Дуда.

Він додав, що завдання НАТО - захищати країни, які потерпають від порушень міжнародного права.

"Воно (НАТО - ред.) має завжди бути готовим допомагати країнам, які були атаковані і відносно яких були порушені міжнародні закони", - зазначив президент Польщі.

Зеленський заявив, що Україна зможе вступити до НАТО тільки після перемоги у війні

вівторок, 30 квітень 2024, 16:57

Україна стане членом Північноатлантичного альянсу після перемоги у війні з Російською Федерацією. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на президента Володимира Зеленського під час зустрічі з офіцерами, які проходять курси професійної військової...

Особлива ставка: Сі Цзіньпін збирається вбити клин між Європою і США, - Bloomberg

вівторок, 30 квітень 2024, 15:58

Як пише Bloomberg, візит президента Китаю Сі Цзіньпіна до Франції, Сербії та Угорщини має показати, що Пекін може запропонувати ЄС набагато більше, ніж Сполучені Штати Америки, передають Патріоти України. У Міністерстві закордонних справ КНР повідомили...