"Це боротьба не за істину, а за політичні вигоди", - в Сеймі незадоволені зверненням до Верховної Ради встановити дні пам’яті жертв польських злочинів проти українців

Леонід Кравчук, що донедавна підписував різного роду звернення про поєднання, також показує своє справжнє обличчя, доводячи, що його попередні дії були проявом політичної гри, розрахованої на часткові політичні інтереси», - заявив Міхал Дворчик.

Міхал Дворчик. Фото: ualife.net.

Чимало українських політиків бореться не за правду, а за політичні вигоди. Натомість відносини з Польщею вони сприймають як конфронтацію, - заявив у вівторок голова комісії Сейму з питань зв’язків з закордонними полякам Міхал Дворчик. Новину передають Патріоти України із посиланням на Радіо Польща.

Таким чином політик «Права і справедливості» прокоментував звернення до українського парламенту, підписане групою українських інтелектуалів і політиків, у тому числі колишнім президентом Леонідом Кравчуком, з проханням встановити дні пам’яті жертв польських злочинів проти українців, як це було названо у зверненні.

Дворчик нагадав про інтерв’ю українського депутата Юрія Шухевича, що, як зазначив Дворчик, «демонструє справжнє обличчя українського націоналізму, політиків, котрі є українськими націоналістами та недружньо налаштовані до Польщі». Чимало політиків в Україні сприймає відносини з Польщею як конфронтацію. «Це боротьба не за істину, а за політичні вигоди», - сказав він.

«Ця боротьба є продовженням таких дій. Пан президент Кравчук, що донедавна підписував різного роду звернення про поєднання, також показує своє справжнє обличчя, доводячи, що його попередні дії були проявом лукавства і політичної гри, розрахованої на часткові політичні інтереси», - заявив Дворчик.

"Проблема в тому...": Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту без прикриття іншими ЗРК, - експерт

середа, 24 квітень 2024, 16:22

Системи Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту, не прикриваючи їх іншими зенітно-ракетними комплексами. Такою думкою в ефірі телеканалу FREEДОМ поділився військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, пере...

Уже сам факт "зіпсував" все: Опозиціонер розповів, що найбільше налякало Путіна перед інавгурацією

середа, 24 квітень 2024, 15:57

У Росії 7 травня 2024 року запланована інавгурація Владіміра Путіна. На цю подію у російської пропаганди були великі плани, але Україна отримає довгоочікувану військову допомогу від США - 61 мільярд доларів, що може змінити ситуацію на фронті, передаю...