"Це було просто жахливо": Трамп із Макроном посварилися

Днями США ввели мита на сталь і алюміній для ЄС, Канади та Мексики, що і послужило приводом для суперечки.

Трамп із Макроном посварилися. Фото: Рейтерс.

Минулого тижня під час телефонної розмови між лідерами США і Франції Дональдом Трампом і Емманюелем Макроном на тему торгових воєн і мігрантів спалахнула перепалка, яка ледь не закінчилася скандалом. Про те, що бесіда "пішла не за планом" після критики з боку Макрона, розповів канал CNN з посиланням на два своїх джерела в Білому домі, інформують Патріоти України.

Днями США ввели мита на сталь і алюміній для ЄС, Канади та Мексики. "Реально погано. Це було жахливо. Макрон думав, що може висловлювати думку, спираючись на (особисті) відносини, проте Трамп не в змозі стриматися під такою критикою", - описав телефонну розмову лідерів країн співрозмовник CNN.
23 квітня Макрон побував в США з державним візитом, після якого стверджував, що встановив вельми прямолінійні і відкриті відносини з Трампом. У прес-службі Єлисейського палацу за підсумками цієї розмови повідомили, що президент Франції "шкодує" про рішення США щодо мит і вважає його помилковим.

"Війна та люди": Окупанти демонструють на "розважальній виставці" розстріляні маріупольські трамваї

вівторок, 30 квітень 2024, 22:42

Російські окупанти демонструють у музеї на "тематичній розважальній виставці" розстріляні трамваї з Маріуполя, які атакувала РФ під час блокади міста. Про це повідомила Маріупольська міська рада, передають Патріоти України. "Приватний музей техніки вла...

Зібрались на Олімпіаду-2024: Франція відмовилась акредитувати російських "волонтерів"

вівторок, 30 квітень 2024, 22:32

Французька влада відхилила акредитаційні заявки на Олімпіаду-2024 від росіян, які хотіли поїхати на Ігри як волонтери. Про це повідомляє російське пропагандистське видання ТАСС, передають Патріоти України. "Я отримала від оргкомітету офіційний лист, в ...