"Це добре озброєна, добре навчена група, яка вдарить нам у спину", - Корчинський про охоронні компанії Медведчука (відео)

Наївно вважати, нібито бійці одіозного проросійського політика можуть використовуватися виключно заради охорони.

Дмитро Корчинський. Фото: Кореспондент.

Охоронні компанії Віктора Медведчука, які наглядають за нерухомістю, нафтопроводом та іншими об'єктами нараховують приблизно 900 осіб. Про це в ефірі ток-шоу "Ехо України" на "Прямому" розповів громадський діяч Дмитро Корчинський, передають Патріоти України.

"Бійців в охоронних компаніях Медведчука – ті, що охороняють його і його об’єкти, і його нерухомість, і його нафтопровід – це десь 900 чоловік. Це добре озброєна, добре оснащена, добре навчена група, доволі велика, яка, поза сумнівом, вдарить нам в спину, коли вони почнуть прориватися на Київ", - сказав Корчинський.

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...