Це кінець! У РФ влаштували істерику через нищівний "удар" з боку ЄС

У Міністерстві закордонних справ Росії заявили, що залишають за собою право на заходи у відповідь через санкції Євросоюзу проти чотирьох громадян РФ у зв'язку з причетністю до застосування хімзброї, повідомляють Патріоти України.

У МЗС вважають введення односторонніх обмежувальних заходів неправомірним. Крім того, у коментарі Департаменту інформації і друку відомства, опублікованому прес-службою, наголошується, що "розв'язана британською владою інформаційна кампанія" у цій справі переслідує нібито внутрішньополітичні цілі.

"Так, на наших співвітчизниках був апробований недавно "винайдений" Євросоюзом санкцій механізм, нібито націлений на протидію застосування і розповсюдження хімічної зброї. Висунуті Росії та нашим громадянам звинувачення у "справі Скрипалів" не витримують критики", — стверджується в коментарі.

МЗС РФ назвало такий крок ЄС недружнім, а також таким, який демонструє неповагу до Конвенції про заборону хімічної зброї. "Показово, що новий сплеск [інформаційної кампанії] співпав із черговою кризовою хвилею на переговорах щодо "Брексіту", — відзначили в повідомленні.

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...