Це конкурс здорових виконавців, а не паралімпійців, - Кобзон розкритикував представницю РФ на Євробачення

Російський співак і депутат Держдуми вважає вибір Юлії Самойлової не кращим варіантом.

Йосип Кобзон. Фото: cont.ws.

Народний артист Росії Йосип Кобзон назвав "Євробачення" "конкурсом здорових виконавців", на який РФ не варто відправляти співачку Юлію Самойлову. Відповідна заява була зроблена в інтерв'ю радіостанції "Ехо Москви", передають Патріоти України.

"Нічого не змінилося та не може змінитися. Воно було ще до Самойлової. Я був проти того, щоб ми посилали, так би мовити, давали привід негідникам знущатися і русофобствувати на цьому комерційно-політичному конкурсі. А тепер, коли ми взагалі принижуємо і посилаємо чудову дівчину Юлію Самойлову. Якщо був би конкурс паралімпійський, то, я вважаю, було б все правильно", - сказав Кобзон.

"А коли конкурс здорових, так би мовити, виконавців, давати привід говорити: "Ось яка країна - такі ось у них і виконавці"... Ну не можна такі речі робити! Це велика помилка каналу", - додав він.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....