Це не я: Янукович розповів, хто винен у розстрілах на Майдані

Екс-президент звинуватив у цьому Олександра Турчинова, Андрія Парубія, Сергія Пашинськогота інших представників влади.

Віктор Янукович. Фото:Korrespondent.net

Екс-президент України Віктор Янукович заявив, що у нього є докази причетності секретаря РНБО Олександра Турчинова, спікера Верховної Ради Андрія Парубія, народного депутата Сергія Пашинського та інших представників влади до розстрілу Майдану. Про це пише Апостроф, інформують Патріоти України.

"У мене вже накопичилися докази, що підтверджують провину згаданих людей до розстрілу "Небесної сотні" і правоохоронців на Майдані", - заявив Янукович.

Колишній президент стверджує, що готовий передати відповідні документи правоохоронним органам.

"Ми збираємося передати ряд документів українським правоохоронним органам, але ключові свідки хвилюються про свою безпеку і не готові дати свідчення українському слідству, яким зараз керують безпосередні організатори вбивств на Майдані", - сказав він.

Янукович також заявив, що має намір звернутися до міжнародних організацій та іноземних держав для незалежного розслідування трагедії.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...