"Це постріл у ногу!" У Лаврова обурилися блокуванням російських банкоматів в Україні

Як зазначають російські дипломати, подібні новини "вже навіть не дивують".

Ілюстрація: replyua.net

Блокування активістами відділень російських банків в Україні нібито проходить за "фактичного потурання Києва", створення проблем для цих банків може в підсумку стати "пострілом у ногу" нинішньої української влади. Про це йдеться в офіційному коментарі МЗС РФ, опублікованому на сайті відомства, передають Патріоти України.

У відомстві запевняють, що банки з російським капіталом, "давно і успішно працюють у країні на благо її ж економіки, фінансової системи і в інтересах численних українських вкладників".

"І знову ктивісти-хулігани за фактичного потурання правоохоронних органів блокують роботу відділень банків, створюють перешкоди для їхнього нормального функціонування. Більш того, деякі члени нинішнього кабінету міністрів прямо підбурюють радикалів до протиправних дій", - йдеться в коментарі МЗС РФ.

"Чи не буде створення проблем для цих банків "пострілом собі в ногу" нинішньої української влади? І чи здатна або чи готова вона впорається з цим черговим "кричущим правовим свавіллям?" - зазначили в російському зовнішньополітичному відомстві.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...