''Це провокації і бл*дство, панове!'': Міністр внутрішніх справ звернувся до кандидатів у президенти через побоїще у Києві

Так глава МВС відреагував на жорсткі сутички протестувальників із поліцією в Києві 9 лютого. Силовики дуже жорстко розправились з активістами "Хто замовив Катю Гандзюк", котрі намагались поставити запитання Юлії Тимошенко

Після побиття на Подолі заговорили про таємні домовленості Авакова з ТимошенкоАрсен Аваков звинуватив кандидатів у президенти в дестабілізації ситуації в Україні. При цьому ніяк не відреагував на жорстокість власних підлеглих на Подолі, проти котрих вже порушена кримінальна справа, зазначають Патріоти України.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков закликав кандидатів у президенти України зупинитися і домовитись про чесну конкуренцію на виборах. На його думку, провокації і "бл*дство" замість виборчої кампанії призведуть до приходу в Україні неадекватної влади, яка знищить країну.

Емоційне звернення Аваков опублікував на своїй сторінці в Facebook. Він нагадав, що тільки за один день у чотирьох містах України вилучали зеленку в "різного роду активістів". "Де та межа і хто її визначає?" — написав міністр.

Повний текст заяви глави МВС:

50 днів до виборів. 44 кандидата. Брехня і правда. Мітинги, форуми, зустрічі. Гасла і заклики. Щирість і провінційний драмтеатр.

Партії та активісти. Похмурі особистості з кастетами і флаконами зеленки в кишенях. Заміновані машини, битви агітаторів, підкуп і контр-підкуп. Інформаційна війна і гонка популізму до маразму...

Кривий Ріг на підході до мітингу одного з кандидатів зупинили громадянина з 10 (вдумайтеся!) літрами зеленки. Літрами! У 4 містах протягом одного дня вилучали зеленку у різного роду активістів... З глузду з'їхали зовсім?

Мені подзвонив один товариш – це, каже, свавілля, чому поліція виводить із мітингу кандидата Х. людей? Вони ж просто стоять і не нападають поки ні на кого .. Обурюється. А те, що в кишенях у порученців одного штабу проти іншого – фінка і кастет з петардою, газ черемха і флакони з зеленкою – серед збору тисячі людей – нічого?

Винні учасники акції, не треба було провокувати правоохоронцівПоліція перевищила повноваження і повинна відповістиВся відповідальність лежить на організаторах, їх потрібно встановити і провчитиСуд повинен покарати всіх, хто у цьому замішаний

А де та межа, і хто її визначає – коли замість зеленки обливають опонента кислотою? Хто відповість, озброюючи молодика з наказами "погундосити в опонента з зеленкою" – хто відповість, якщо буде сірчана кислота замість зеленки? Ексцес виконавця, скажете?... Хто визначає цю межу? Битюг із натягнутою шапкою на очі? Виряджені в камуфляж дешевки, що ніколи не були на фронті?

Це робота штабів така? Розмотувати донезмоги спіраль ненависті в суспільстві?.. Ні, це не вирішити ні законами, ні поліцією – зупинити цей кураж взаємної неповаги і ненависті можна тільки совістю і відповідальністю. Подумайте ж, нарешті, про країну, а не політкар'єру себе коханого.

Штаби політиків!? Адже це ви, які називаєте себе чесними і прекрасними – посилаєте бойовиків один на одного, платите за це брудні гроші... А при світлі дня – адже в підсумку ми зустрічаємося з респектабельними, шанованими людьми з політичних штабів, які дають команди і наймають людей робити ницості!

У Києві поліція затримала активістів, які прийшли запитати у Тимошенко про замовника вбивства Гандзюк (відео)

Ці люди ходять поруч з нами, вітаються, посміхаються і ... посилають до опонента – ображати, кидати в тисячний натовп петарди, обливати хімікатами, брехати і гнати спіраль ненависті .

Реформовані аваковці встряли у скандал: "Коли мусора пакують - мусора грабують. Так було завжди, і так є. На вимогу повернути вкрадене на хлопців були спущені собаки з "Беркута", - побиті активісти

Це не політика і не виборча компанія – це бл * дство. Так ми не отримаємо адекватну владу, – ми отримаємо владу бл*дську, на новому витку ненависті, нездатну до творення, а здатну тільки до ненависті.

Варто зупинитися. Компанія тільки починається, панове політики. 50 днів до виборів. Зберіться, панове кандидати, домовтеся, як вести чесну конкуренцію і не втратити країну, не розміняти все ненависть і підлі провокації. Адже це так приємно чесно виграти вибори.

"Хто замовив Катерину Гандзюк?": Тимошенко назвала активістів С14, побитих через її мітинг поліцією, провокаторами

Наш народ багато страждав і заслужив чесні вибори, а не ристалище політичного бруду!

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...