"Це справжній тероризм. І вбивці впевнені в своїй безкарності", - Юрій Бутусов про вбивство Павла Шеремета

За два з половиною роки не було замахів на народних депутатів і міністрів, які приймають рішення в державі. Убили журналіста, який про це писав.

Юрій Бутусов. Фото: donpress.com.

Організатори та замовники вбивства журналіста Павла Шеремета впевнені в своїй безкарності. Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив журналіст Юрій Бутусов, повідомляють Патріоти України.

"Журналістика - головний дозор громадянського суспільства. Сьогодні в цьому дозорі загинув український журналіст Павло Шеремет. Лінія фронту пролягла в центрі Києва. За два з половиною роки не було замахів на народних депутатів і міністрів, які приймають рішення в державі. Убили журналіста, який про це писав", - зазначив він.

"Життя журналіста не цінніше життя будь-якого іншого громадянина, а тим більше в воюючій країні. Але це замовне вбивство журналіста - виклик для всієї держави, тому що мета - не тільки він особисто, а й всі ми. Цілком імовірно, що робили замах і на Олену. Це справжній тероризм. І вбивці впевнені в своїй безкарності", - додав журналіст.

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...