"Це тільки початок": Гройсман анонсував нову хвилю затримань українських чиновників-корупціонерів

Глава Кабміну переконує - відповідальності за скоєне не уникне ніхто.

Володимир Гройсман. Фото: business.ua

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман обіцяє нові затримання чиновників задля наведення порядку в державію Про це він заявив в прямому ефірі телеканалу "Інтер", повідомляють Патріоти України.

Зокрема глава уряду назвав лише початком "хвилю затримань" чиновників, яка відбулася минулого тижня. "Це не кампанія. Це тільки початок. Я думаю, що це буде дуже сильно нарощено. Це ж усе була система, система, яка продукувала десятиліттями. Я вірю в те, що сьогодні новий генеральний прокурор Юрій Луценко має дуже серйозні такі, амбітні плани, що стосується наведення порядку в державі", - сказав Гройсман.

"Я переконаний у тому, що з кожним днем ми будемо бачити і результати боротьби з корупцією. Але завдання уряду - створити умови, при яких ця корупція просто була б неможлива", - додав прем’єр.

Він також пообіцяв викорінити контрабанду на українській митниці. "Я думаю, що зараз навіть контрабандисти, які там займалися сірими схемами, вони зараз чекають, що все ніби як зміниться. Я вже говорив і зараз хочу сказати: нічого не зміниться. Усе. Контрабанди в Україні не буде. Ми будемо боротися з цим дуже ефективно і систематично", - запевнив Гройсман.

Нагадаємо, 30 червня правоохоронці затримали головного санітарного лікаря України Святослава Протаса та начальника департаменту Державної санітарно-епідеміологічної служби Олександра Чепурного. Їм інкримінується впровадження злочинної схеми з розкрадання великої суми бюджетних коштів. У п’ятницю прем’єр-міністр Володмир Гройсман запевнив, що справа Протаса буде доведена до логічного завершення.

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...