"Це усе завдяки Путіну": Глава анексованого Криму зробив гучне зізнання

Окупацію півострова Сергій Аксьонов назвав "унікальною операцією".

Сергій Аксьонов. Фото: qha.com.ua.

Захоплення Криму відбулося під особистим керівництвом президента Росії Володимира Путіна. Про це голова окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов розповів під час свякувань 5-ї річниці анексії українського півострова. За словами Аксьонова, Крим став "частиною РФ" завдяки мужності його жителів та особисто Путіну, повідомляють Патріоти України.

"Упевнений, що все це сталося завдяки волі та мужності кримчан – тих, хто в 2014 році зробив свій історичний вибір, за підтримки всіх громадян РФ, всіх органів влади РФ – законодавчої, виконавчої – і, звичайно, під керівництвом нашого президента, нашого лідера Володимира Володимировича Путіна", – заявив Аксьонов.

"Нічого б не вийшло, якби наш президент Володимир Володимирович Путін особисто не керував цією операцією і не ухвалював особисто рішення, від яких залежали долі кримчан та севастопольців. (…) Дякуємо росіянам, силам спецоперацій, усім, хто був тут і брав участь у забезпеченні безпеки проведення "референдуму", – сказав керівник кримських окупантів.

Анексію Криму Аксьонов назвав унікальною операцією. Він додав, що все відбулося настільки швидко, зухвало і нахабно, що "наші опоненти не встигли оговтатися".

Нагадаємо, що Путін визнав, що здійснив цілу спецоперацію по “віджиму” Криму в кінофільмі телеканалу "Росія-1". "Я запросив в Кремль керівників наших спеціальних служб, міністерства оборони, поставив перед ними завдання врятувати життя президента України (Віктора Януковича), його просто знищили б", – заявив Путін.

Джерело: Громадське.ua

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...