"Ці руки нічого не крали?": "Гроші" дізналися, куди витратили $20 млн, зібраних на дитячу лікарню майбутнього (відео)

Проти фонду "Україна 3000" вкотре відкрито кримінальне провадження.

Майже 12 років тому Віктор Ющенко став Президентом України, а його дружина Катерина зайнялась благочинність, створивши фонд "Україна 3000". Цей масштабний проект збирав гроші на будівництво дитячої лікарні майбутнього. Про це розповідається в програмі "Гроші", повідомляють Патріоти України.

Багато хто допоміг цьому проекту, зібрали 20 мільйонів доларів, які, здавалось би, розчинились в повітрі. Але програма "Гроші" знайшла їх: на зібрані для будівництва дитячої лікарні майбутнього кошти родина Ющенків побудувала свою власну. Проти фонду "Україна 3000" вкотре відкрито кримінальне провадження, про що вона сама написала у Facebook.

Як зазначається в сюжеті, перспективи у нової справи є, "та покарають, вірогідно, лише дрібних стрілочників, бо під жодними документами підписів Катерини та Віктора Ющенків немає". Серед іншого, "зібрані кошти пішли на приватну клініку "Ново" у Львові. Засновником цієї лікарні є фонд "Дитяча лікарня майбутнього", головою опікунської ради якої є Катерина Ющенко", - розповідається в сюжеті. У самому фонді від коментарів відмовилися.

Телевізійні уроки дипломатії

вівторок, 14 травень 2024, 0:33

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипломатич...

Буде вам Харків "за три дні!": Бійці Третьої штурмової бригади показали розгром колони ворожої бронетехніки, яка йшла на прорив українських позицій (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:28

Сили підрозділів Третьої штурмової бригади та суміжних 66-ї ОМБр, 77-ї бригади ДШВ знищили танки-черепахи та БМП-2 противника. Йдеться про колону, яка намагалася здійснити прорив на Харківщині. Про це повідомляє пресцентр 3 ОШБР. . Як зазначається, ок...