"Ці руки нічого не крали": Насіров розповів, як збагатив Україну

Відсторонений очільник ДФС стверджує, що разом зі своєю командою провів детінізацію щодо всіх податків.

Роман Насіров. Фото: vesti.in.uaВідсторонений голова Державної Фіскальної служби Роман Насіров стверджує, що за два роки роботи у відомстві він не лише займався адміністративною роботою, а навіть зумів детінізувати процес збору податків. Таку заяву він зробив під час засідання у Солом'янському райсуді Києва, повідомляють Патріоти України.

"За ці майже два роки, що я працюю в Державній фіскальній службі, випадків, коли з нами хотіли домовитись, думаю було просто тисяча, тим більше велика частина нашої роботи полягала не лише в адмініструванні податків і зборів, а в детінізації процесу, який існував в країні багато років", – наголосив він.

Також відсторонений очільник ДФС стверджує, що разом зі своєю командою провів детінізацію щодо всіх податків, і в 2016 році вони зібрали тільки за її рахунок фактично на 30% більше грошей, ніж у попередньому році. "Це більше аніж 170 мільярдів гривень", – додав Насіров.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...