"Ці руки ще й як крали": ​Москаль обізвав Ющенка "рідкісним шахраєм"

За його словами, Ющенко грабував державу і "пудрив людям мізки".

Віктор Ющенко. Фото: ЖЖ

Третій президент України Віктор Ющенко запудрював українцям мізки замість того, щоб ефективно управляти країною. Про це в ефірі програми Лівий берег з Сонею Кошкіною заявив глава Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль, повідомляють Патріоти України.

"Віктор Андрійович був дуже зайнятий, у нього не було часу (на управління країною - ред.), він все збирав рушники, вишиванки, гроші на Лікарню майбутнього. Шахрай рідкісний. Зміг запудрити людям мізки, що ці руки ніколи не крали, але, як виявилося, насправді, ще як крали", - зазначив він.

Відповідаючи на запитання ведучої, чому так пізно оприлюднив інформацію про фінансові афери колишнього глави держави, Москаль сказав: "А кому я міг раніше їх розповісти? Ось, з приходом Луценка почав. За словами голови Закарпатської ОДА, у Луценка неприязнь до Ющенка ще більше, ніж у нього".

Нагадаємо, раніше Москаль опублікував документ про політичну корупцію третього президента України Віктора Ющенка. За його словами, Ющенко отримав від олігархів і простих громадян $ 44,5 млн і більше 17 млн грн на будівництво Лікарні майбутнього.

У вересні 2016 року СБУ відкрила кримінальне провадження проти фонду дружини екс-президента Катерини Ющенко Україна 3000 з приводу можливого розкрадання коштів.

Нагадаємо, після оприлюднення чорної каси Партії регіонів Москаль заявив, що побіжний екс-президент Віктор Янукович заплатив Ющенко за передачу влади $ 1 млрд. Голова Закарпатської ОДА також заявив, що в 1994 році проти Ющенка відкривали кримінальну справу.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...