Ці теж заблудились? З'явилися подробиці захоплення російських військових на Донбасі (фото)

За попередніми даними, затримані – командири роти та взводу, а також снайпер. Взяти їх вдалося бійцям 2-го батальйону 54 окремої механізованої бригади ЗСУ.

Бійці 54-ї окремої механізованої бригади затримали російських військових. Фото: ВКонтакте.

В 54-й окремій механізованій бригаді розповіли подробиці захоплення офіцерів збройних сил Росії на Донбасі. Про це повідомляється на сторінці 54-ї ОМБр в Facebook, передаютьПатріоти України.

"За попередніми даними, затримані – командири роти та взводу, а також снайпер. Взяти їх вдалося бійцям 2-го батальйону 54 окремої механізованої бригади", - йдеться в повідомленні.

"Просування чергової диверсійно-розвідувальної групи ворога поблизу с. Троїцького наші хлопці помітили опівночі. Підпустивши близько 20-ти окупантів на коротку дистанцію, вони відкрили прицільний вогонь по противнику. Троє вже згаданих злочинців отримали поранення. Решта, залишивши своїх на полі бою, спішно відійшли", - додали в 54-ї ОМБр.

Відзначається, що медичний персонал 2-го батальйону надав пораненим російським диверсантам першу медичну допомогу.

"Наразі затримані – на стаціонарному лікуванні під пильним наглядом лікарів та військової служби правопорядку. Компетентні органи проводять з ними слідчі дії", - підкреслили в 54-ї ОМБр.

Також повідомляється, що солдати, які брали участь у захопленні диверсантів РФ, подали на нагородження.


Сюжет для "Кварталу-95": Росія оголосила в кримінальний розшук Володимира Зеленського (фотофакти)

субота, 4 травень 2024, 17:27

МВС Росії оголосило в розшук президента України Володимира Зеленського. Про це свідчить відповідна інформація, що з'явилась у базі відомства, повідомляє пропагандистське інформагентство РИА-Новости на своєму Telegram-каналі. . У повідомленні зазначаєт...

Кримінальну статтю уточнювати не схотіли: Росія оголосила Зеленського в розшук

субота, 4 травень 2024, 16:53

Міністерство внутрішніх справ РФ оголосило президента України Володимира Зеленського в розшук. Про це повідомляють російські пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС та публікують відповідний скріншот з бази МВС РФ, передають Патріоти України. Заз...