"Цілком очевидно, що не можна бути злегка вагітним": У Німеччині гостро висловилися про вихід Британії із ЄС

Умовляти Лондон змінити рішення ніхто не збирається.

Ілюстрація: rusila.su

Євросоюз не планує направляти Великобританії пропозицію про перегляд рішення про вихід зі складу Європейського Союзу. Про це віце-канцлер Німеччини Зігмар Габріель заявив в інтерв'ю газеті Handelsblatt, передають Патріоти України.

"Британці затвердили рішення про відхід. Ми не будемо проводити переговори щодо питання про те, що ЄС ще може їм запропонувати, щоб утримати", - заявив віце-канцлер.

Також Габріель зазначив, що Великобританія не може бути напівпартнером для Європейського Союзу. "Цілком очевидно, що не можна бути злегка вагітним. Так само не можна бути і партнером наполовину", - резюмував політик.

Як відомо, 23 червня більшість британців підтримали вихід з ЄС. За Brexit проголосували 17 410 742 особи (51,9%). За те, щоб залишитися у складі ЄС, свої голоси віддала 16 141 241 людина (48,1%).

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...