Ціна питання: Стало відомо, на кого можуть обміняти українських прикордонників-заручників

Зараз відбувається діалог між Україною і Росією стосовно захоплених в заручники українських прикордонників.

Ілюстрація: telegraf.com.ua

Росія може спробувати обміняти українців-прикордонників на двох російських прикордонників, яких раніше затримали на Херсонщині. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив речник Державної прикордонної служби України Олег Слободян, повідомляють Патріоти України.

За його словами, ФСБ Росії звинуватила прикордонників з Сумщини у незаконному перетину кордону.

"Зараз ми намагаємось активізувати діалог з росіянами, щоб вони нам надали вичерпну інформацію про те, що відбулося на кордоні в той день (3 жовтня, - ред.) і за яких обставин наші прикордонники потрапили до Російської Федерації", - розповів він.

Також речник повідомив, що Росія може спробувати обміняти українців на двох російських прикордонників, яких раніше затримали на Херсонщині.

"Один з листів, який ми нещодавно отримали від росіян, свідчить про те, що вони ніби готові до діалогу, натякнули на дзеркальні заходи з нашого боку. Може, дійсно, будуть намагатися ініціювати обмін наших військовослужбовців на двох російських прикордонників, яких ми затримали на адмінкордоні з тимчасово окупованим Кримом кілька місяців тому", - сказав Слободян.

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...

"Я ніколи не жалкую про минуле": Буданов пояснив свою заяву про ЗСУ в Криму

вівторок, 23 квітень 2024, 8:24

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що на нього планують черговий замах в інтересах росіян, передають Патріоти України. Пряма мова: Там вони зараз планують дещо (замах - ред.), але, як і минулі рази, все в них не вийде... ...