''Ціни на нафту не допоможуть'': Рабінович пояснив, чому Росію чекає неминучий крах

Західні санкції тільки прискорять процес розпаду "недонадімперії".

Правлячий режим в Росії являє собою "суміш фашизму і бандитського неофеодалізму", через що економіка РФ повільно і неминуче помирає. Таку думку висловив відомий російський фінансист і блогер Слава Рабинович, повідомляють Патріоти України.

"Демократію, що розвивалася, замінили на фашизм, а в економічній області капіталізм, що хаотично розвивався, замінено на "бандитський неофеодалізм". Чому саме така назва? По-перше, у нього є ознаки феодалізму, але живемо ми все-таки в XXI столітті, і тому я його називаю неофеодалізм. По-друге, при феодалізмі були правила, а при путінському неофеодалізмі жодних правил немає", - вважає він.

Рабинович пояснив, що поєднання фашизму з бандитським неофеодалізмом несумісне з розвитком економіки в будь-якому напрямку, благополуччям і добробутом громадян. Фінансист нагадав, що ще 2013 року спостерігалося сильне ослаблення зростання економіки РФ, при тому, що ціна на нафту була $110 за барель.

"Тобто за дуже високих цін на нафту російська економіка скочувалася в рецесію. Їй не допомагає ціна на нафту, тому що це фашизм і неофеодалізм, а не демократія і капіталізм. Можна відзначити і дуже хорошу на той момент світову кон'юнктуру на ціни на все те, що Росія експортує: нафта, газ, метали... Світова економіка швидко зростала - вітер, що називається, дув у вітрила. Це теж не допомогло", - зазначив він.

Блогер підкреслив, що після цього глава РФ Володимир Путін анексував Крим, розв'язав війну на сході України, почав небувалу телевізійну пропаганду, "яка може зрівнятися тільки з геббельсівською", і розв'язав "фактично світову гібридну війну, оголосивши якийсь мракобісний православний хрестовий похід проти умовного Заходу".

"Ось що зробив Путін, коли в 2013 році економіка повністю припинила працювати через фашизм і неофеодалізм. Економіка повільно вмирає. Ми фактично бачимо невідворотну аварію потягу в сповільненій зйомці", - підсумував він.

Джерело: Апостроф

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...