"Цинковий поїзд передбачено": Соратник Кадирова погрожує розправою українському політику

Магомед Даудов жорстко прокоментував заклик Ігоря Мосійчука до підтримки повстанців у Чечні.

Рамзан Кадиров і Магомед Даудов. Фото: zampolit.com.

Очільник чеченського парламенту Магомед Даудов відреагував на виступ українського нардепа Ігоря Мосійчука щодо заклику до підтримки повстанців у Чечні. Виступ Мосійчука Даудов прокоментував у своєму Instagram, пишуть Патріоти України.

Чеченський політик заявив, що виступ Мосійчука був сповнений цинізму та злочинних закликів «надати політичну, а в разі потреби і військову підтримку чеченському "підпіллю".

«І якщо пан Мосійчук хоче організувати "військовий похід" проти Росії та Чечні, то ми зустрінемо його з "почестями". Двох "добровольців" з такої "української братви", які воювали колись на боці терористів, Клиха та Карпюка, ми вже запроторили на тривалі терміни. Упевнений, знайдемо теплі місця і для Мосійчука з його дружків. Ну, а в особливих випадках, якщо вони проявлять свідому "наполегливість" у нас і цинковий поїзд передбачено. Безкоштовно відправимо, з оркестром», - написав Даудов.

Однак, поплічник Кадирова додав, що попередньо звернеться до до російської прокуратури "з проханням дати відповідну оцінку таким висловлюванням".

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали:

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...