Тимчасово: У Росії призначили заміну Чуркіну

Підходящу кандидатуру на постійну роботу ще шукатимуть.

Петро Іллічов. Фото: islam.ru

В четвер, 23 лютого, Росія призначила виконуючого обов’язки постійного представника РФ при ООН. Ним став перший заступник загиблого Чуркіна Петро Іллічов, повідомляють Патріоти України.

За попередніми даними, Іллічов виконуватиме обов'язки глави російської дипломатичної місії при ООН, доки на це місце не знайдуть найбільш підходящу кандидатуру, яка стане постійним представником РФ.

Петро Іллічов займає посаду першого заступника глави дипмісії Росії при Організації Об’єднаних Націй. Вже більше трьох років він має дипломатичний ранг надзвичайного і повноважного посланника 2 класу.

Варто відзначити, що 20 лютого зовнішньополітичне відомство Росії повідомило про смерть постійного представника РФ при ООН Віталія Чуркіна.

Спочатку повідомлялося, що чоловік помер від серцевого нападу. Однак, експертам не вдалося відразу це підтвердити, тому для встановлення точної причини смерті їм необхідно декілька тижнів.

Нагадаємо, 23 лютого українські та російські парламентарії у Відні на полях РБ ООН провели зустріч, на якій вели переговори по Донбасу. За словами глави російської делегації віце-спікера Держдуми Петра Толстого, він намагався добитися того, аби офіційний Київ повернувся в русло Мінських домовленостей і провів переговори з «ЛДНР».

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...