"Тимофеева ждет более страшная участь": Стали відомі плани Кремля щодо подальшої долі ватажка "ДНР" і його соратника "Ташкента"

Сьогодні Олександр Захарченко з'явився на урочистих заходах в окупованому Донецьку з нагоди річниці Хрещення Русі без свого найближчого соратника.
"Ташкенту" тепер ніхто не позаздрить. Фото: соцмережі.

У соціальних мережах джерела повідомляють, що в Кремлі вирішили змістити чинного ватажка «ДНР» Олександра Захарченко з його поста, залишивши його тільки формальним главою, з обмеженими повноваженнями, передають Патріоти України.

Так, сьогодні ватажок «ДНР» з'явився на урочистих заходах в окупованому Донецьку з нагоди річниці Хрещення Русі без свого найближчого соратника «Ташкента», що велика рідкість. При цьому сам Тимофєєв був помічений в іншій частині міста, де без охорони з папкою документів сів у таксі поїхав в невідомому напрямку. За даними джерела, вже найближчим часом Захарченко буде зміщений зі свого поста, а Тимофєєв позбудеться своєї посади або може потрапити за ґрати.


Телефонний дзвінок із Душанбе поставив Лаврова на місце: Спливли несподівані подробиці

середа, 1 травень 2024, 17:30

Глава МЗС Таджикистану Сіроджіддін Мухріддін висловив обурення поводженням Кремля з мігрантами з Центральної Азії, передають Патріоти України. У телефонній розмові з Сергієм Лавровим він заявив, що зусилля РФ щодо контролю за мігрантами, які в'їжджають...

"Після нетривалих роздумів....": США скасували вимогу до України не бити по російських НПЗ, - військовий експерт

середа, 1 травень 2024, 17:22

Військовий експерт, співробітник СБУ 2004-2015 рр. Іван Ступак зазначив, що Україну ніщо не стримує у знищенні російської нафтопереробної галузі. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Ще декілька тижнів тому амери...